Flytterengøring

Skal du fraflytte din nuværende bolig, og kunne du godt tænke dig, at boligen efterlades skinnende ren? Vil du samtidig gerne slippe for at stå for rengøringen selv? Hos MH Rigtig Rent kan vi hjælpe dig med en grundig og effektiv flytterengøring, der får boligen til at skinne. Vi har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at levere en professionel flytterengøring.
MH Rigtig Rent er et odenseansk rengøringsfirma, der leverer forskellige rengøringsservices til private såvel som til erhverv i primært Odense, Bogense og Otterup – men vi står klar til også at hjælpe med flytterengøringen på resten af Fyn. Vores team består af dygtige og veluddannede rengøringsassistenter, der gerne går den ekstra mil for at levere rengøring af høj kvalitet samt et højt serviceniveau. Med MH Rigtig Rent som din rengøringshjælp bliver din bolig og din virksomhed med garanti rigtig ren.

Flytterengøring fra top til tå

Hos MH Rigtig Rent er vi eksperter i alle former for rengøring, hvorfor vi også kan hjælpe dig med flytterengøring. Bor du til leje, vil der ofte i lejekontrakten stå, at boligen ved fraflytning skal rengøres. I disse tilfælde er der typisk tale om hovedrengøring af hele boligen. Du kan trygt lade os stå for din flytterengøring. Vi ved, hvad ejendomsadministrationen lægger vægt på, når de gennemgår lejemålet, hvorfor vi altid sørger for en professionel og grundig rengøring af boligen. Når vi er færdige med flytterengøringen, vil der ikke være en finger at sætte på rengøringen.
Uanset hvor slemt flytterodet skulle være, går vores erfarne team altid effektivt til enhver flytterengøring. På den måde kan vi levere et resultat, der lever op til vores høje standarder, og som samtidig lever op til dine forventninger. Vores løsninger skræddersyes til den enkelte kundes ønsker, så vi derigennem kan levere en løsning, der dækker dine behov. Hvad end vi skal stå for en komplet flytterengøring, eller vi blot skal klare det sidste, står vi klar med en skræddersyet løsning til dig.
Vi klarer din flytterengøring fra top til tå og leverer et resultat af høj kvalitet – hver gang. Vi sørger for at rengøre og aftørre alle vandrette overflader i boligen foruden stikkontakter, lister og paneler, samtidig med at vi også afkalker både håndvaske, fliser og armaturer. Vi støvsuger og vasker gulvet, og hvis behovet er der, sørger vi naturligvis også for at rengøre ovnen og afvaske køleskabet, så begge fremstår som helt nye.

Pris på flytterengøring

Hos MH Rigtig Rent mener vi, at prisen på din flytterengøring skal være gennemsigtig. Derfor tilbyder vi altid en fast timepris på 280 kr. plus moms uden ekstra tillæg uanset opgavens omfang, da vi selv medbringer alle rengøringsartikler. Da prisen på flytterengøring afhænger af boligens størrelse, er det svært at oplyse en præcis pris på din flytterengøring. Som udgangspunkt vil flytterengøring koste mellem 2500-8500 kr., og vi tilbyder også pakkeløsninger, hvor vi selv holder huset for en fast pris om måneden. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud på netop din flytterengøring.

Skal vi hjælpe dig med din flytterengøring? Så kontakt os på 40 95 49 08 eller på mh@mhrigtigrent.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en professionel rengøringsløsning.