Håndværkerrengøring

Har du haft håndværkere på besøg, og trænger din bolig eller din virksomhed til, at der bliver gjort rent efterfølgende? Hos MH Rigtig Rent klarer vi håndværkerrengøringen, så du får mest ud af håndværkerbesøget. Vi sørger for en grundig håndværkerrengøring, der efterlader dit byggeprojekt skinnende rent. Vi har mange års erfaring med rengøring, hvorfor vi har ekspertisen til at levere håndværkerrengøring i særklasse.
MH Rigtig Rent yder rengøringshjælp til både private såvel som til erhverv i primært Bogense, Otterup og Odense – men vi vil også gerne hjælpe med rengøringen på resten af Fyn. Hos os får du et dygtigt hold af rengøringsassistenter, der går professionelt og effektivt til enhver opgave, så der altid gøres rigtigt rent.

Håndværkerrengøring fra MH Rigtig Rent

Hvis dit hus har været under renovering, eller kontoret er blevet udvidet med nye lokaler, vil der ofte efterlades tegn på, at håndværkere har været på besøg, når de er færdige. Selvom de rydder op efter sig, vil håndværkerrengøring alligevel være givet godt ud efterfølgende. På den måde får du det fulde udbytte ud af håndværkernes arbejde og kan nyde det endelige resultat.
Når du lader os klare rengøringen efter håndværkerne, udfører vi en totalrengøring af alle rum. Vi har det rette udstyr og kompetencerne til at levere håndværkerrengøring af høj kvalitet. En håndværkerrengøring er en god investering, og med os som rengøringshjælp efter håndværkere sørger vi blandt andet for at:

  • afvaske alle vinduer både indvendigt og udvendigt, vindueskarme, døre, lister og paneler.
  • støve vægge og vandrette overflader af.
  • støvsuge og vaske gulvet.

Hos MH Rigtig Rent har vi stor erfaring med håndværkerrengøring. Derfor kan vi garantere, at bygningen og alt dens inventar efterlades rent og klar til brug, når vi klarer håndværkerrengøringen – uanset hvor meget der skal rengøres. Ingen opgave er for lille eller for stor til os, og vi sørger altid for en løsning, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Herigennem kan vi levere et resultat af høj kvalitet, der imødekommer dine ønsker. Vi løser alle typer af håndværkerrengøring, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din.
Som rengøringsfirma bestræber vi os altid på at have professionelle løsninger til vores kunder. Derfor arbejder vi også dagligt på at blive endnu bedre, så vi til enhver tid kan levere håndværkerrengøring, der lever op til vores høje standarder og dine forventninger – og vi vil også gerne overgå dem. Af den årsag bruger vi også gerne den ekstra halve time på håndværkerrengøringen, så vi kan sikre, at resultatet er helt perfekt.

Skal MH Rigtig Rent hjælpe dig med håndværkerrengøring?

Med MH Rigtig Rent som samarbejdspartner får du et rengøringsfirma, der aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller service – ej heller med prisen. Derfor tilbyder vi altid en fast timepris på håndværkerrengøringen, uden skjulte gebyrer og tillæg. Vores priser er billige og gennemsigtige, så du ved, hvad du får for pengene.
Vil du gerne høre mere om vores håndværkerrengøring? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på 40 95 49 08 eller på mh@mhrigtigrent.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.