Om os

Indhaver

Henriette Hansen

Uddannet driftleder inden for landbrugsfaget, samt en 2 årige handelsøkonom-uddannelse. Kan lide livet som selvstændig og det at kunne gøre en forskel for vores kunder. Effektiv og arbejdsom er de værdier jeg bringer ind i hverdagen. Samt en god, ærlig og humørfuld kontakt med vores kunder.

Medarbejder

Dainora

Er en frisk, energisk og grundig person især i sit arbejde, hun taler og forstår dansk. Hun og hendes mand der er selvstændig tømmer, har været bosat i danmark i 7 år og har 2 børn.

Medarbejder

Ligita Maseriviciene

Oprindelig fra Litauen, men har boet i Danmark i 3 år sammen med hendes mand og 3 børn. Behagelige, smilende og meget grundig. Ligita er en stabil og ærlig medarbejder som vi stoler fuldt ud på. Ligita er ved at lære dansk, da det er et af de krav vi stiller når vi ansætter en medarbejder.

Medarbejder

Jurate Deikuviene

Jurate er fra Litauen og søster til vores ansat Ligita. Jurate bor i Otterup med hendes mand og to børn, som går i dansk skole. Jurate selv er igang med intensiv danskkursus, så vi sikrer os at hun kan dansk indenfor et år. Vi er meget glade for Jurates arbejdsindsats, da hun er meget troværdig, grundig og hurtig til sit arbejde.

Medarbejder

Agne

Er en arbejdsom og perfektionistisk person i sit erhverv og hun forstår lidt dansk, samt hun snakker god engelsk. Bosat i danmark i 5 år med mand og 1 barn.

Medarbejder

Saidana

MH Rigtig Rent glad for at kunne byde velkommen til en ny pige i firmaet.

Nyheder fra Facebook

Her kan du se seneste nyheder og indlæg fra vores Facebook. Hold dig opdateret og følg os på Facebook.

Gå til siden