Privatrengøring

Leder du efter et grundigt og fleksibelt rengøringsfirma, der kan hjælpe med rengøringen hjemme i din bolig? Så kan du trygt lade MH Rigtig Rent stå for din privatrengøring. Vi har mange års erfaring med privatrengøring, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at få boligen ren. Lader du os stå for din privatrengøring, kan du være helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt.
MH Rigtig Rent har base i Odense, hvorfra vi leverer rengøringsservices til både privat såvel som til erhverv på Fyn. Vi leverer primært rengøring til Odense, Otterup og Bogense, men vi står også klar til at levere professionel rengøring til resten af Fyn.

Professionel privatrengøring

Hos MH Rigtig Rent sætter vi en ære i at levere rengøring af høj kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Derfor bliver du hos os altid mødt af et dygtigt personale, der sørger for en effektiv og grundig privatrengøring. For at kunne yde en service i særklasse vil du til enhver tid opleve at være i centrum, så vi kan levere den privatrengøring, der bedst dækker dine behov. Af den årsag tilpasser vi også altid vores løsninger til den enkelte kunde.
Du kan derfor frit vælge, om der skal laves en fast ugentlig aftale om privat rengøringshjælp, eller om der blot er tale om privatrengøring en enkelt gang. Vi kommer ud og laver et uforpligtende tilbud, hvor vi sammen finder den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Uanset hvilken rengøringsaftale du ønsker, så har vi løsningen til din privatrengøring.
Lader du MH Rigtig Rent være din rengøringshjælp i privaten, sørger vi for, at din bolig efterlades ren og indbydende. Vi hjælper til at holde skidt og snavs nede, hvilket blandt andet indebærer:

  • støvsugning
  • afkalkning af bad/toilet og armaturer
  • aftørring af støv og pletfingre.

Når vi står for din privatrengøring, har vi selv alt udstyret med. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget, men kan roligt lade os klare rengøringen derhjemme. Vi kommer helt ud i hjørnerne, så der ikke er en finger at sætte på grundigheden af vores privatrengøring – og vi bruger gerne længere tid for at sikre kvaliteten af vores arbejde. Hos os får du tildelt den samme rengøringshjælp hver gang. På den måde har du en fast kontaktperson og samarbejdspartner, der leverer den privatrengøring, du behøver.

Gennemsigtige priser hos MH Rigtig Rent

Hos MH Rigtig Rent betaler du for en fast timepris. Uanset privatrengøringens omfang sørger vi for en pris uden skjulte tillæg og gebyrer. På den måde kan vi garantere en gennemsigtig og billig pris, hvor du ved, hvad du får for pengene. Vi tror på, at vi kommer længst med ærlighed. Derfor følger vi altid op på privatrengøringen efter en passende periode for at se, om den pris, du har fået, også passer sammen med det antal timer, vi bruger. Derudover kan du også få skattefradrag for din privatrengøring på op til 6000 kr. pr. voksen pr. år.

Skal vi hjælpe dig med din privatrengøring? Så kontakt os på 40 95 49 08 eller på mh@mhrigtigrent.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med rengøring hos private.