Rengøring af høj kvalitet fra MH Rigtig Rent

Har du brug for rengøringshjælp? Søger du et eksternt selskab til at klare din rengøring enten hjemme i privaten eller i din virksomhed? Så kan du trygt lade MH Rigtig Rent løfte opgaven. Vi går altid grundigt og effektivt til enhver opgave, hvad end det drejer sig om aftørring af støv, vask af paneler og fodlister eller noget helt tredje. Ingen opgave er for lille eller for stor til os.

MH Rigtig Rent er et rengøringsfirma med mange års erfaring inden for branchen. Vi har base i Odense, hvorfra vi leverer forskellige services til vores kunder på Fyn. Vi yder primært rengøringshjælp i Otterup, Bogense og Odense, men vi står klar til også at hjælpe med rengøring på resten af Fyn.

Grundig rengøring til dine behov

Hos MH Rigtig Rent er du som kunde altid i centrum. Det er dine ønsker, der tages udgangspunkt i, når vi sammen finder frem til den løsning, der bedst dækker dine behov. Derfor tilpasser vi også altid vores rengøringshjælp til den enkelte kunde, så du til enhver tid er sikker på den rette løsning til netop dig eller din virksomhed. Forud for enhver opgave planlægger vi derfor i samråd med dig, hvordan vi bedst muligt opnår det resultat, du er ude efter.

Vores team af grundige og veluddannede medarbejdere står klar til at levere kvalitetsrengøring og yde den bedste service for vores kunder. Vi udfører blandt andet rengøringshjælp for private såvel som til erhverv. For at kunne yde vores kunder den bedste service tilbyder vi derfor flere forskellige typer rengøring, blandt andet hovedrengøring og vinduespolering.

Vi har fokus på at levere kvalitetsbevidst og professionel rengøringshjælp til vores kunder – det er din garanti for, at når du lader os klare opgaven, så bliver der rigtigt rent. Som firma bestræber vi os altid på at levere et godt stykke arbejde. Derfor bruger vi også gerne længere tid på rengøringen, så vi kan efterlade dit hjem eller din virksomhed skinnende ren. Vi sætter en ære i at være grundige og effektive med vores rengøringshjælp, så vores rengøring ikke kun lever op til vores høje standarder, men også lever op til dine forventninger – og gerne overgår dem.

MH Rigtig Rent er mere end blot et rengøringsfirma

Udover at levere rengøringshjælp til vores kunder både derhjemme og i virksomheden tilbyder vi også rydning af dødsbo og komplet flytterengøring. Har du haft håndværkere på besøg, kan vi også hjælpe med håndværkerrengøring. Uanset hvilken type rengøring du søger hjælp til, kan du trygt lade MH Rigtig Rent klare opgaven. Vi har fokus på høj kvalitet, så vi altid kan efterlade dit hjem eller din virksomhed i tiptop stand.

Skal du bruge rengøringshjælp til dit hus? Kunne du godt tænke dig at vide, hvad rengøringshjælp koster? Hos MH Rigtig Rent tilbyder vi en fast timepris på din opgave, hvad end det drejer sig om en lille eller en stor opgave. Kontakt os på 40 95 49 08 eller på mh@mhrigtigrent.dk for et uforpligtende tilbud, eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.