Hovedrengøring 

Kunne du godt tænke dig hjælp til at få klaret rengøringen enten derhjemme i privaten, eller vil du som virksomhedsejer gerne outsource rengøringen af kontoret? Hos MH Rigtig Rent tilbyder vi også hovedrengøring til både private hjem og virksomheder, hvor vi til enhver tid sørger for en grundig hovedrengøring lige der, hvor du ønsker.

MH Rigtig Rent har base i Odense, hvor vi løfter alt inden for rengøring til private og erhverv i blandt andet Otterup, Odense og Bogense. Så hvis du søger et professionelt rengøringsfirma til at klare din hovedrengøring, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder..

Effektiv og grundig rengøring efter dine ønsker

Hos MH Rigtig Rent har vi mange års erfaring med rengøring af både private hjem og kontorer, hvorfor vi helt sikket også kan hjælpe dig med en grundig hovedrengøring. Vi tager til enhver tid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, så du er sikker på den løsning, der passer bedst til dig. Det, tror vi nemlig, sikrer dig det bedst mulige resultat, når det kommer til hovedrengøring.

I forbindelse med hovedrengøring kan vi blandt andet løfte følgende opgaver:

  • Aftørring af karme, døre og paneler
  • Gulvvask
  • Afvaskning af køleskab, komfur og rens af ovn
  • Afkalkning af fliser og sanitet.

Vi er specialister i alle former for hovedrengøring, og derfor har vi også selv alt udstyret med til de opgaver, vi skal udføre. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget som helst, når du lader os klare din hovedrengøring.

Hvad koster privat rengøring i forbindelse med hovedrengøring?

Fælles for alle de opgaver, vi løser, er, at vi altid leverer rengøring af højeste kvalitet og den bedste service til vores mange kunder. Hos MH Rigtig Rent løser vi enhver rengøringsopgave til den aftalte tid og pris. Prisen for hovedrengøring ligger på 2.900 og opefter alt efter opgavens omfang, og hvor meget hovedrengøringen indebærer. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om hovedrengøring og pris herpå.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din hovedrengøring? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 40 95 49 08 eller på mh@mhrigtigrent.dk.