Rengøring af dødsbo

Det kan være en svær tid, når vi skal sige farvel til dem, vi har kær. Dette er også ofte forbundet med en masse praktiske ting, der skal ordnes, og det kan være svært at forholde sig til, når du samtidig er ramt af sorg. Derfor kan det i mange tilfælde være en god ide at lade et professionelt rengøringsfirma stå for både rydning og rengøring af dødsboet. Det er her, at vi hos MH Rigtig Rent gerne vil gøre en forskel for dig.

Derfor tilbyder vi blandt andet også rengøring af dødsbo med respekt og omtanke for både den afdøde og de efterladte. Med MH Rigtig Rent får du et rengøringsfirma med mange års erfaring inden for rengøring, og med vores ekspertise kan vi garantere kvalitetsrengøring i forbindelse med rydning af dødsbo på Fyn og i Trekantområdet.

 

Professionel rydning og rengøring af dødsbo

Hos MH Rigtig Rent tilbyder vi en multiløsning i forbindelse med både rydning og rengøring af dødsbo, så du ikke behøver at bekymre dig om hverken rydning af dødsboet eller den efterfølgende rengøring, men i stedet har tiden til at bearbejde sorgen. Vores multiløsning indeholder derfor:

  • Totalrydning af indboet
  • Hvis ønsket, salg af værdifulde møbler/antikviteter
  • Slutrengøring af dødsboet, så boligen fremstår bedst muligt efterfølgende ved eventuelt salg.

Når du lader MH Rigtig Rent stå for rydning af dødsbo og ikke mindst rengøring af dødsbo, kan du være sikker på, at dette bliver gjort med omtanke for den situation, du står i. Forud for enhver opgave kommer vores professionelle og dygtige personale ud og går en tur rundt i boligen sammen med dig. I fællesskab tager vi stilling til de ting i indboet, som har værdi, og finder ud af, om noget skal beholdes eller sælges videre. Dette sørger vi naturligvis gerne for i forbindelse med rydning af dødsbo.

 

Lad os løfte rydning og rengøring af dødsbo

Vi samarbejder udelukkende med troværdige kontakter i forbindelse med rydning og rengøring af dødsbo, som kan hjælpe med at vurdere den rette pris for tingene. Denne pris kan fratrækkes i vores tilbud i forbindelse med opgaven. På den måde slipper du for at få en vurderingspris, som måske giver høje forhåbninger, foruden de 15% som mange auktionshuse tager i sælgersalær.

Når vi er nået til enighed, vælger du selv den dag, hvor vi skal komme ud og klare rydning af dødsbo og den efterfølgende rengøring af dødsbo. Vi er utroligt fleksible og ikke mindst effektive, så du kan være sikker på, at indboet vil være ryddet i løbet af en dag eller to alt afhængig af størrelsen på boligen. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og i sikre hænder. Derfor kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak, så vi kan se hinanden i øjnene inden.

For rengøring af dødsbo er prisen meget varierende og altid en, der tilpasses den enkelte kunde. Kunne du godt tænke dig hjælp til at få ryddet indboet og den efterfølgende slutrengøring? Så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på rengøring af dødsbo på enten mh@mhrigtigrent.dk eller på 40 95 49 08.